Pizzeria

Napels, aan de voet van de Vesuvius met haar vruchtbare velden en landerijen, is de thuishaven van de echte Italiaanse pizza: met een dunne, knapperige bodem, tomaten uit Campania, verse buffel mozzarella en het traditionele meel. Ingrediënten die wij zelf uit Italië importeren om voor jou de beste pizza buiten de Italiaanse grens te maken! De pizza’s worden gebakken in onze traditionele houtoven, waar de temperatuur zo’n 500 gaden celcius moet bereiken om een heerlijke en perfect gebakken pizza te kunnen bieden.

Onze chefkok, Ciro Cuciniello is geboren en getogen in Napels en weet met zijn jarenlange ervaring in de traditionele Italiaanse keuken als geen ander hoe je met de hand een perfect pizzadeeg maakt. Daarom zijn de pizza’s van Mangiamore luchtig en licht verteerbaar. Wij bieden een brede keuze uit verschillende pizza’s die je meteen, heet uit de oven, ter plekke in onze winkel kan verorberen,of natuurlijk mee naar huis kunt nemen. En natuurlijk voldoet Ciro graag aan jouw speciale wensen als je je eigen pizza wilt samenstellen.

Uniek in Amsterdam is de pizza per meter: deze pizza, van een meter lang, is ideaal voor 2 á 3 personen. En als je niet kan kiezen: je kunt deze pizza in meerdere smaken beleggen!

ons pizza menu vindt u hier

Winnaar van de prijs beste pizza van Nederland

Inmiddels hebben Ciro Cuciniello in 2014 en zijn broer Sandro in 2015 de eerste prijs gewonnen voor het bakken van de beste pizza van Nederland. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het Het Campionato della Pizza op het Italie evenement.
Zie het artikel in Il giornale