Ristorante

Mangiaccanto is geboren uit onze jarenlange ervaring met, en liefde voor, de napolitaanse keuken en onze kennis van de lokale culinaire cultuur. Het restaurant is in typisch napolitaanse stijl ontworpen en heeft vele originele italiaanse details. Wij bieden onze gasten een kennismaking met de echte napolitaanse keuken en een beetje van het warme familiegevoel wat zo typisch is voor de napolitaanse levensstijl en cultuur. Alle producten die worden gebruikt in de keuken zijn afkomstig uit Campania.

Onze keuken is authentiek en eenvoudig. Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, verse pasta, de worstjes en brood gebakken in onze houtoven. En als zoete afsluiting ons eigen ijs en gebak, bereid met verse producten. De italiaanse wijnen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en zijn zonder uitzondering gekozen tot de beste in de regio Campania. Maar wat wij onze gasten werkelijk willen meegeven is de echtheid, de warmte en de authentieke keuken van ons eigen bella Napoli.